Online ontmoetingsplek voor gemeenteleden

52sundays ondersteunt kerken in het regelen van praktische zaken, maar daagt ook uit om online lief en leed te delen en betrokkenheid te vergroten.

Waarom 52sundays?

Platform specifiek voor kerken

Platform specifiek voor kerken

Veel kerken zijn in een veranderende (digitale) wereld aan het zoeken naar zingevende inzet van (digitale) communicatiemiddelen. 52sundays is een platform gericht op de interne communicatie binnen kerken. Een ontmoetingsplek met alle gemeenteleden. Door het licentiemodel dragen vele schouders de doorontwikkeling van het platform en blijft het systeem voldoen aan alle (online) ontwikkelingen. Dit voorkomt kostbare maatwerkoplossingen voor en biedt gemeentes praktische online mogelijkheden.

Benieuwd naar een live demo?
Alle gemeenteleden dragen iets bij

Alle gemeenteleden dragen iets bij

Eenvoud is kracht. Een gebruiksvriendelijk platform helpt mensen om online actief te worden. Binnen 52sundays hebben we afscheid genomen van het oude ‘webmastermodel’ voor kerkwebsites (gemeenteleden mailen content naar een webmaster en die plaatst het op een website) Wij geloven in een community waar alle gemeenteleden zelf eenvoudig aan de slag kunnen met nieuwsberichten, agendapunten, commissies, roosters etc. Als iedereen een kleine bijdrage levert, gaat de community werken en wordt betrokkenheid groter.

Benieuwd naar een live demo?
Online communicatieoplossing voor kerken

Online communicatieoplossing voor kerken

In de afgelopen 10 jaar is er in kerkelijk Nederland zeer veel veranderd op het gebied van communicatie. Waar vroeger een enkeling betrokken was bij de realisatie van een eredienst, is er tegenwoordig een veel afstemming nodig tussen predikanten en vele betrokken gemeenteleden. Ook zijn er binnen kerken veel commissies actief. Vanuit deze commissies wordt gericht gecommuniceerd in de richting van de gemeente. Vaak resulteert interne communicatie op deze manier in veel e-mailverkeer en niet op elkaar afgestemde communicatiekanalen.

Benieuwd naar een live demo?
Grotere betrokkenheid van gemeenteleden

Grotere betrokkenheid van gemeenteleden

Betrokkenheid daar draait het om. In een hechte gemeente deel je lief en leed, leven mensen met elkaar mee en kent men elkaar.

52sundays ondersteunt gemeentes niet alleen in praktische online communicatie, maar daagt uit tot betrokkenheid en online dialoog. Alle gemeentes kunnen aan de slag binnen 52sundays. Denk aan het delen van nieuws, oproepen, vacatures, lief en leed en bijv. gebedspunten.

Benieuwd naar een live demo?
Grip op data en persoonsgegevens

Grip op data en persoonsgegevens

Binnen 52sundays heeft elk gemeentelid een eigen profiel met zijn persoonlijke gegevens en voorkeuren. Met 52sundays is het mogelijk de ledenadministratie te koppelen aan de profielen. Zo wijzigen gemeenteleden zelf hun gegevens en worden deze gesynchroniseerd met de ledenadministratie.

Als kerk komen er qua veiligheid veel vragen op je af: hoe ga je om met het (veilig) opslaan van persoonsgegevens? Hoe gebruik je als gemeente Facebook en hoe houd je grip op vertrouwelijke documenten?

Benieuwd naar een live demo?

Uitgebreide rollen/rechtenstructuur

52sundays bevat alle functionaliteit die je van een modern platform kunt verwachten: nieuwsberichten, agenda, documenten, prekendatabase, adresboek, prikbord, fotogallerij etc. Alles gebaseerd op een flexibel rollen- en rechtensysteem.

52sundays

Alle functionaliteiten op een rij

Profielen

Alle gemeenteleden hebben een eigen profiel. In hun profiel houden gebruikers hun persoonlijke gegevens en voorkeuren bij.

Ledendatabase

Alle gebruikersprofielen samen vormen het adresboek Het adresboek is razendsnel doorzoekbaar en laat direct alle familiebanden, hobby's en activiteiten zien.

Nieuws

De nieuwspagina is een verzameling van alle nieuwsberichten die gebruikers zelf plaatsen. Met een flexibel rollensysteem kunnen gebruikers ook het nieuws bijhouden van commissies waarbij ze aangesloten zijn.

Agenda

De agenda is voor de hele gemeente. Leden zien alle activiteiten specifiek voor hen. Zo is de agenda ook gemakkelijk in te zetten voor commissies en werkgroepen. Aan agenda-items kunnen ook documenten gekoppeld worden als liturgie, voorbereidingsstukken etc.

Roosters

Alle roosters van het beamteam, de muzikanten e.d. zijn allemaal online beschikbaar en door leden eenvoudig aan te passen.

Koppelbaarheid

Koppelingen met andere diensten schrikt 52sundays niet van. Denk bijv. met een two-way synchronisatie met de bestaande ledenadministraties. Of een koppeling met bijv. een web2print provider.

Documenten

Documenten verdwijnen niet langer in de mail, maar zijn op een centrale plek te vinden. Ook commissies & kerkenraad kunnen intern documenten delen en toevoegen. Leden zien enkel documenten waar ze rechten toe hebben.

Notificaties

Leden beheren in hun profiel de meldingen die ze wensen te ontvangen. Zo krijgen leden bijv. een reminder via de mail bij een taak op zondag.

Gallery's

Foto’s van het gemeenteleven kunnen geplaatst worden in gallery's. De gallery's kunnen gekoppeld worden aan een nieuws- of prikbordbericht en kunnen foto's en video's bevatten.

Veelgestelde vragen

Is het ook mogelijk om te koppelen met onze ledenadministratie?

Dit is zeker mogelijk. Een veelgebruikt systeem in kerkelijk Nederland is Scipio online. Voor Scipio is de koppeling al beschikbaar. Gemeenteleden kunnen zo zelf hun gegevens inzien, wijzigen en aanbieden aan de ledenadministratie. Gebruiken jullie een andere ledenadministratie? Informeer naar de mogelijkheid dit te koppelen.

Leveren jullie ook kerkwebsites?

Samen met Erdee Media Groep werken we onder de vlag van Kerkgeheugen samen aan een complete oplossing voor kerken op het gebied van informatiebeheer. Natuurlijk hoort hier de website van je kerk ook bij. Waar 52sundays als intranet een standaardproduct is (Software as a service), is de website per kerk verschillend. Wel is het mogelijk om alle content vanuit één platform te beheren. Graag informeren we je naar de mogelijkheden op dit gebied.

Is er ook een live demo van jullie platform?

Voor geinteresseerde kerken is het mogelijk toegang te krijgen tot een demo-omgeving van 52sundays. Wil je proberen of 52sundays iets voor je is? Neem dan contact op. Graag praten we je er telefonisch doorheen en geven we je toegang tot de demolocatie om zelf aan de slag te gaan.

Hoe gaan jullie om met veiligheid van persoonsgegevens?

Binnen 52sundays wordt privacygevoelige data opgeslagen. Denk aan mededelingen, persoonsgegevens, documenten etc. 52sundays moet erg veilig zijn. Dit nemen wij zeer serieus. Wij werken binnen 52sundays standaard met een versleutelde verbinding & beveiligde formulieren. Qua hosting draait 52sundays op een managed hosting omgeving in Nederland. Alle gegevens worden op deze manier veilig opgeslagen.

Geven jullie ook begeleiding aan gemeentes bij de implementatie van 52sundays?

Gemeentes die aan de slag willen met 52sundays worden begeleid bij het inrichten van het platform. Ook is het mogelijk om aan te haken bij regiobijeenkomsten die worden verzorgd door Erdee Media Groep. Ook is er altijd helpdesk en support beschikbaar voor gemeentes die hulp of instructie nodig hebben.

Is het ook mogelijk om informatie te delen binnen een commissie of werkgroep?

52sundays beschikt over een flexibele & uitgebreide rollen/rechtenstructuur. Gebruikers die van 52sundays gebruik maken zien enkel de gegevens waar ze recht op hebben. Ook zijn rechten voor commissies, werkgroepen of kringen gemakkelijk in te stellen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief van 52sundays en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen